FLASH: Set persones resulten ferides a mans d’un individu armat amb un ganivet i una barra de ferro, a París

Un individu d’origen afganès ha apunyalat a set persones, triades a l’atzar, en un carrer del nord de París, informen mitjans francesos. L’individu portava un ganivet i una barra de ferro. El succés ha passat minuts abans de les onze d’aquesta nit. L’agressor va apunyalar tres persones en un cinema i unes persones que jugaven a la petanca en un parc pròxim han intentat detenir llançant-li una bola, que malgrat colpejar-, no ha aconseguit abatre.

L’atacant ha continuat corrent cap al carrer Henri Nogueres, a prop del moll del Loira, on va apunyalar a dos turistes anglesos i dos vianants. Finalment, la policia va aconseguir detenir-lo i l’arrestat va ser traslladat a un hospital, també ferit. No hi ha evidències que es tracti d’un atac terrorista, ha informat una font pròxima a la investigació.

Port de Tarragona