Mor atrapat sota el seu tractor mentre llaurava a Oristà, a Osona

Imatge d'arxiu d'un succés similar. / Bomberos Aguilas

Els Mossos d’Esquadra han rebut aquesta tarda l’avís que un home havia resultat mort després de quedar atrapat pel tractor que conduïa, informa la Policia catalana. Els fets han passat pels volts de les cinc de la tarda a una finca agrícola situada al terme municipal d’Oristà, a la comarca d’Osona. L’home llaurava un camp i, per motius que s’investiguen, s’ha precipitat per un desnivell. El tractor ha bolcat i ha atrapat mortalment el conductor. Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències no se li ha pogut salvar la vida. La víctima era un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu Sasserra, al Bages.

Fins al lloc s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i personal del Servei d’Emergències Mèdiques. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic i del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.

Port de Tarragona