Moren calcinats dos ocupants d’un vehicle que ha bolcat a l’autopista AP-7 a Orpesa, Castelló

Així ha quedat el vehicle on s'han calcinat els dos ocupants. / Foto: Bombers de Castellò

Dos ocupants d’un cotxe que ha bolcat a l’AP-7 han perdut la vida a l’interior del vehicle, que s’ha incendiat i que ha provocat un petit foc als voltants de l’autopista. Els cossos han quedat calcinats i ha calgut que els Bombers de la Diputació de Castelló realitzessin una excarceració per recuperar els cossos, que no han pogut ser idenficados de moment. El succés s’ha registrat a les quatre de la tarda al quilòmetre 412,700 de l’AP-7. El vehicle s’ha sortit de la via i ha donat diverses voltes de campana abans de incendiar-se.

L’incendi provocat pel cotxe en flames ha estat estabilitzat poc després. La Guàrdia Civil s’encarrega de realitzar la corresponent investigació sobre les causes del succés.

Port de Tarragona