Nancy Brophy, l’autora del llibre «Com assassinar al teu marit», detinguda per l’assassinat del seu espòs

Foto: Policía de Portland

Nancy Brophy és una novel·lista de 68 anys, de Portland, a Oregon, especialitzada en escriure novel·la sobre assassinats, especialment el d’esposos, que ha estat detinguda precisament per això: assassinar el seu marit. En la seva novel·la «The Wrong Cop» (El policia equivocat) escriu d’una dona que va passar anys amb la idea de matar el seu marit. Poc després va publicar «Com assassinar al teu marit», un assaig sobre com dur a terme aquestes fantasies. La idea rondava el cap de Brophy des de fa anys i deixava frases en blocs i xarxes socials parlant d’armes i tècniques per assassinar, entre elles l’enverinament. Això, en una escriptora de novel·la negra no aixecava sospites, però va passar que el seu marit va morir assassinat el passat 2 de juny. Va ser un tret mortal en una mena d’escola d’hostaleria d’Oregon, on treballava la víctima, un conegut xef.

La presumpta assassina va deixar una frase al seu mur de Facebook: «Per als meus amics i familiars de Facebook, tinc notícies tristes per explicar: El meu marit i el meu millor amic va morir ahir al matí»

Port de Tarragona