Un conductora de Reus de 64 anys pateix un accident i quintuplica la taxa d’alcoholèmia permesa

El suceso ocurrió en la calle Riera Miró de Reus / Archivo

La Guàrdia Urbana de Reus instrueix diligències judicials penals contra una conductora de 64 anys que va patir un accident quintuplicant la taxa d’alcoholèmia permesa, informa el cos policial. El succés va tenir lloc a les vuit del vespre d’ahir, 11 de setembre, a la Riera de Miró de Reus quan el vehicle que conduïa la dona va xocar contra un altre vehicle, el conductor, de 70 anys, va resultar il·lès. Els agents van obrir diligències contra la conductora per circular sota els efectes de l’alcohol (1,30 mg / l).

La Guàrdia Urbana de Reus recorda que és un delicte contra la seguretat viària conduir sota els efectes de l’alcohol quan se superin els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire explicat i 0,40 en cas d’accident. La conducció superant aquests índexs comporten penes d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir entre un any i quatre anys. Si no s’arriba al límit legal de 0,60 la sanció tan sols és administrativa i no judicial.

Port de Tarragona