Una ocupant d’un automòbil mor en un xoc contra un camió a la N-340 al seu pas per Altafulla

arxiu / archivo

Una persona ha perdut la vida en un accident que s’ha registrat a la carrera N-340, en què han xocat a un camió i un turisme. El succés s’ha registrat a les d’aquesta tarda quan s’ha produït la col · lisió, en el punt quilomètre 1.175.200, en un tram que no queda afectat per les noves restriccions a vehicles pesats. El succés ha provocat la congestió en la circulació, ja que s’ha habilitat el pas alternatiu a la via.

Siete patrullas policiales de Mossos, tres dotaciones de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atendido l’emergència. En unes hores, el Servei Català de Trànsit oferirà més informació sobre la víctima.

Port de Tarragona