Mossos investiguen la mort violenta d’una parella al barri de Sants-Montjuïc de Barcelona

Arxiu / Archivo

Mossos d’Esquadra informen que han iniciat una investigación sobre la mort d’una dona i un home al seu domicili de Barcelona aquesta mitjanit al barri de Sants-Montjuïc. Pels volts de les 00:20 hores d’avui els Mossos han rebut un avís de la Guàrdia Urbana de Barcelona en què informaven de la trobada dels cossos sense vida d’una parella al seu domicili després que el servei de teleassistència fes comprovacions al domicili. Els agents que es van desplaçar al lloc van poder comprovar que hi havia dues persones mortes al domicili, on hi havia signes de violència. Es tracta d’un matrimoni d’edat avançada veïns del barri de Sants-Montjuïc, la dona tenia 71 anys i l’home 81, tots dos de nacionalitat espanyola.

Els mossos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.

Port de Tarragona