Tallen l’autopista AP-7 a Sant Celoni en sentit França per un camió que ha bolcat a la calçada

Imagen de archivo del accidente ocurrido ayer en la misma vía y sentido a pocos kilómetros del accidente ocurrido hoy. / Autopistas

Un camió ha bolcat i ha quedat sobre la calçada de l’AP-7 en sentit França, a l’altura de Sant Celoni, segons informa el SCT. El conductor del vehicle ha estat traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell en helicòpter en estat menys greu. L’accident ha obligat a desviar el trànsit per la sortida 11, per superar per l’interior del municipi el punt del succés abans de tornar a entrar a l’autopista. El fet ha afectat el recorregut en sentit Girona des dels quilòmetres 103,5 al 119, on s’han registrat diversos quilòmetres de retenció.

El succés ha tingut al migdia d’avui, quan un camió que transportava fruita ha bolcat, escampant per la calçada part de la càrrega, a més de gasoil.

Port de Tarragona