Troben morts al pare i el nen de Sabadell dins d’un cotxe precipitat per un barranc entre Portbou i Cervera de la Marenda

Imatge d'arxiu de gendarmes francesos.

La policia francesa ha trobat al fons d’un barranc dels cossos sense vida d’un nen de sis anys de Sabadell, i al seu pare, a l’interior d’un vehicle que s’ha precipitat des de la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda, a França. La mare havia denunciat ahir, divendres, davant els Mossos de Sabadell que el seu ex-parella no li havia lliurat al fill, que tenien en custòdia compartida.

Els investigadors de la policia francesa determinaran si es tracta d’un accident de trànsit a l’ús o bé podria tractar-se d’un fet intencionat. El vehicle, la documentació i la matrícula correspon amb la identitat dels desapareguts.

Port de Tarragona