Un gos destrossa el penis a un home que va donar-li un cop de peu a un carrer de Reus

archivo / arxiu

Un home va haver de ser traslladat i intervingut a l’hospital Joan XXIII de Tarragona després de patir ferides en el gland i el prepuci com a conseqüència de l’atac d’un gos al qual havia patejat segons abans. La víctima és un ciutadà senegalès que va donar un cop de peu a l’animal al carrer Santa Teresa de Reus la matinada del 11 de setembre. A més del penis, l’home també sufríó una ferida en una mà quan intentava repel·lir l’atac. El ferit va ser traslladat inicialment a l’hospital Sant Joan de Reus, però en veure que es tractava de ferides que requerien d’intervenció quirúrgica, va ser enviat al centre sanitari de Tarragona, on es va portar a terme cirurgia d’urologia i reconstrucció del penis.

Port de Tarragona