Dos morts i dos ferits en xocar un cotxe contra un camió a l’autopista AP-7 al seu pas per Vallgorguina

Imatge d'arxiu de l'accident ocorregut ahir a pocs quilòmetres del succés d'avui, a la mateixa via i sentit. / Autopistas

Dues persones han perdut la vida en un accident de trànsit que s’ha registrat a les vuit del vespre a l’autopista AP-7 al seu pas pel terme de Vallgorguina, a la província de Barcelona. En l’accident s’han vist implicats un camió i un turisme, on viatjaven les dues víctimes (conductor i passatger davanter). També s’ha registrat dos ferits, que ocupaven les places del darrere del cotxe. Un d’ells ha estat traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona en estat greu i l’altre lesionat, que patia lesions més lleus, ha estat enviat a l’hospital de Granollers. Quatre patrulles de Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques han atès l’emergència.

L’autopista ha quedat tallada en sentit Girona a les 20:04 des del quilòmetre 114 al 117 de l’AP-7. Sobre les deu del vespre ja es registraven diversos quilòmetres de retencions, tot i que s’ha habilitat el pas per un dels dos carrils de la via.

Port de Tarragona