FLASH: La justícia belga rebutja els tres càrrecs contra Valtonyc i no concedeix l’extradició

La Justícia belga rebutja l’extradició del raper Valtonyc i descarta els tres càrrecs que se li imputaven. El raper ha manifestat que el tribunal rebutja tots els seus càrrecs: afirma que en les seves cançons «no hi ha terrorisme, començant per la base que a Espanya no hi ha cap organització terrorista en actiu, tampoc hi ha amenaces perquè no hi ha una amenaça condicional i tampoc hi ha injúries a la corona «, va afirmar el cantant mallorquí.

L’advocat Gonzalo Boye afirma que des de fa mesos van dient «a l’Audiència Nacional i al Tribunal Suprem que apliquin estàndards europeus i democràtics i no passarem per situacions tan vergonyoses com les que han passat en el dia d’avui». El fiscal pot recórrer aquesta decisió, tot i que Espanya no té possibilitat de recurs, afirma el lletrat.

AMPLIAREM

Port de Tarragona