FLASH: Sis ferits lleus en esclatar l’ordinador d’una passatgera del metro de Madrid

Després de la deflagració s'han viscut moments de tensió, ja que els passatgers no sabien què havia passat. / Juan Teixeira

Al Metro de Madrid s’ha viscut aquest matí moments d’incertesa i fins i tot por entre alguns passatgers després que la bateria d’un ordinador portàtil d’una passatgera hagi esclatat a l’estació de Príncep de Vergara. Els serveis sanitaris han atès la propietària del dispositiu i als passatgers que s’asseien a prop seu. El succés ha provocat la interrupció del servei entre les parades de Sainz de Baranda i Avinguda d’Amèrica, pertanyents a la Línia 9. A les deu del MATÍ Metro de Madrid informava de la normalització del servei. Policia Nacional, Policia Municipal i efectius del Samur han participat en l’emergència, que ha provocat la queixa d’alguns passatgers en les xarxes socials en desconèixer què passava.

Port de Tarragona