Queda en llibertat el jove que va envestir una furgoneta d’antiavalots de Mossos i va causar lesions a sis policies a Tarragona

archivo / arxiu

El titular del jutjat de Guàrdia de Tarragona ha ordenat la posada en llibertat provisional amb càrrecs d’un jove de 18 anys que la nit d’ahir, divendres, va envestir una furgoneta de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Mossos. El xoc es va produir minuts abans de la mitjanit al carrer riu Montsant del barri de Campclar quan el jove conductor no va evitar la presència de la furgoneta d’antiavalots, xocant lateralment contra el vehicle policial. Després de la col·lisió, el detingut va fugir a peu pel barri, seguit de diversos agents que van aconseguir donar-li abast.

Els policies anaven al barri després de rebre l’avís que s’estava produint una intensa discussió al barri. No obstant això, quan els agents de ARRO van arribar al lloc (carrer Montsant) no van observar cap baralla. Instants després, arrencava des del carrer Segre el un vehicle que accelerava en direcció a la furgoneta policial, que no va poder sortejar el jove, que posteriorment va agredir diversos agents al resistir-se a ser detingut.

Port de Tarragona