Dos detinguts a Ciutat Vella per intentar sostreure un rellotge de 3.500 euros a un turista

arxiu / archivo

Els Mossos han detingut dos homes de 32 i 34 anys, nacionalitat francesa i guineana, amb domicilis a Barcelona i Badalona respectivament, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, un d’ells en grau de temptativa. El primer dels fets va succeir pels voltants de les tres de la matinada quan agents de l’ARRO feien tasques de seguretat ciutadana al districte de Ciutat Vella durant la celebració de les Festes de la Mercè.

Mentre patrullaven un jove turista els va aturar per explicar que acabava de ser víctima d’un intent de robatori del seu rellotge d’alta gamma valorat en 3.500 euros davant del mercat de la Boqueria. El turista els va explicar que un home se li va acostar per fer-li una pregunta, li va donar la mà i en el moment de fer-ho va aparèixer un altre individu per darrere que van intentar treure-li el rellotge. Però finalment tots dos homes van marxar corrents, ja que la víctima va oposar resistència.

Els agents van fer recerca dels dos lladres, i van localitzar un d’ells en els voltants dels llocs dels fets, el qual va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa. D’altra banda, cap a les 4.00 h de la matinada de dissabte al barri de la Barceloneta, una patrulla policial va ser alertada per una jove que manifestava que li acabaven de sostreure el seu telèfon valorat en 700 euros. Els agents van fer la recerca del lladre amb la descripció facilitada per la víctima i els testimonis, i el van localitzar ocult al replà del segon pis d’un edifici del carrer Compte de Santa Clara.

Els detinguts, a qui consten antecedents, han passat avui, 23 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia.

Port de Tarragona