El jutge envia a presó la dona que va pegar i robar una anciana a un domicili de Tremp

El titular del jutjat de Guàrdia de Tremp ha decretat l’ingrés a presó d’una dona que va ser detinguda per presumptament robar i agredir a una anciana al seu domicili. L’arrestada té de 36 anys i és de nacionalitat espanyola i veïna de Balaguer, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte d’entrada a domicili aliè.

Els fets van passar el dimecres 19, a les 17.00 hores, quan es va produir un robatori amb violència a l’interior d’un domicili del carrer Indústria de Tremp. Una desconeguda va accedir amb engany a casa de la víctima, una dona d’edat avançada, i després de colpejar-la li va sostreure diners i joies. Tot seguit va arrencar el polsador d’emergència i va tallar la línia telefònica perquè no pogués alertar dels fets. Tot i això, just quan fugia del lloc va arribar la cuidadora de la dona que immediatament va alertar als serveis d’emergència.

Mentre el Servei d’Emergències Mèdiques atenia la víctima, els mossos van muntar un dispositiu policial per localitzar l’agressora. Poc després, una dotació policial va aconseguir localitzar-la i detenir-la al carrer Montllobar de Tremp. En un primer escorcoll li van trobar joies i diners de dubtosa procedència. Un cop a comissaria, li van fer un escorcoll més acurat que va permetre trobar les joies que havia sostret al domicili. La detinguda té antecedents penals.

Port de Tarragona