Detingut a Montblanc un conductor ebri que va provocar un accident a Cambrils i va fugir

Mossos de Trànsit de Tarragona van detenir ahir un home de 28 anys, de nacionalitat xinesa i veí de Mollerussa, per provocar un accident de trànsit a Cambrils i fugir conduint ebri per la C-14. Se’l considera presumpte autor d’un delicte omissió del deute de socors i conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques. Els fets que van portar a l’arrest del conductor es van registrar a les sis del matí, quan els mossos van rebre l’avís que s’havia produït un accident de trànsit per encalç a l’autovia A-7, dins el terme municipal de Cambrils, entre un tot terreny i un ciclomotor. A més, el conductor del tot terreny havia fugit del lloc.

Ràpidament una patrulla va anar al lloc de l’accident i va trobar el motorista, que havia resultat ferit lleu. Posteriorment el ferit va ser traslladat pels serveis mèdics a l’hospital. Mentre vàries patrulles feien la recerca del conductor escàpol, diversos conductors van alertar que hi havia un vehicle circulant a poca velocitat i fent ziga-zagues per la carretera C-14, en sentit Montblanc. El vehicle estava ocasionant molta retenció i posava en greu perill la resta d’usuaris de la via, ja que envaïa constantment el sentit contrari.

Els mossos van localitzar i aturar el vehicle a l’altura de Montblanc. Dins hi viatjaven dues persones i el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,80 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de tres vegades la taxa màxima permesa que és de 0,25 mg/l. Seguidament, els agents van comprovar que el tot terreny tenia danys a la part davantera esquerra compatibles amb l’encalç al ciclomotor. Per tot plegat, els mossos van detenir el conductor i van immobilitzar el vehicle. Després de declarar en seu policial, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat pel jutjat que investiga el cas.

Port de Tarragona