La Policia de Copenhaguen i l’exèrcit talla ponts i cancel·la ferris en una important operació policial que busca tres individus

La Policia de Copenhaguen porta a terme una gran operació policial que ha portat a tancar al trànsit ponts de la ciutat i a suspendre ferris i trens, fins i tot els que connecten amb països veïns d’Alemanya i Suècia, segons publica el diari Berlingske. No s’ha comunicat si la mobilització policial està basada en una operació delictiva o terrorista i està provocant importants retencions a la ciutat. Es busca un turisme Volvo V90 amb matrícula sueca que s’hauria llogat a Estocolm i ocupat pels tres individus que són buscats i acusats d’haver comès un «greu delicte», que segons algunes fonts podria tractar-se d’un segrest. Així, a hores d’ara, l’illa on es troba la capital danesa es troba sense connexió amb el «exterior».

Port de Tarragona