Un veí de Calafell mor en cedir el sostre d’un habitatge de Terrassa que rehabilitava

Un veí de Calafell de 47 anys i de nacionalitat espanyola va morir ahir, 27 de setembre, mentre treballava a un habitatge  que es trobava en rehabilitació, quan tot apunta que el sostre va cedir i l’home hauria caigut des de diversos metres. Els Mossos de la comissaria de Terrassa van  rebre l’avís de què un home havia patit un accident laboral.

Els fets van passar als volts de les 11.30 hores del matí en un edifici de la Rambla d’Egara de la localitat. Els serveis d’emergències es va traslladar al lloc de l’accident i van evacuar el ferit encara amb vida a l’hospital, on va morir hores més tard. Fins al lloc s’hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, policia local de Terrassa i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Port de Tarragona