Dos motoristes han mort en sengles accidents de trànsit a Sant Adrià de Besòs i Torres de Segre

Archivo / Arxiu

Dos accidents mortals amb motoristes com a víctimes han ocorregut en dos accidents de trànsit ocorreguts entre la tarda d’ahir i aquesta matinada, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). El primer dels successos es va produir minuts abans de dos quarts de la tarda d’ahir a la B-10, al terme municipal de Sant Adrià de Besòs. Una motorista de 38 anys i nacionalitat ucraïnesa, va ser traslladada en estat greu a l’hospital del Mar, on ha mort aquesta matinada. L’accident es va registrar al quilòmetre 3,6 de la B-10 i van atendre l’emergència tres patrulles Mossos i una ambulància del Sistema d’Emergència Mèdica (SEM).

El segon dels accidents mortals es va registrar a dos quarts d’aquest matí de dissabte, 29 de setembre, en un camí de Torres de Segre. El conductor d’una motocicleta ha sortit de la via i ha mort. Es tracta d’I.N.M., de 46 anys i veí d’aquesta localitat. Quatre patrulles de Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM res van poder fer per salvar la vida del motorista.

Port de Tarragona