Investiguen la mort d’un home al jardí d’una casa de Maçanet de la Selva aquesta matinada

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’homicidi d’un home de 41 anys i nacionalitat romanesa, que ha estat trobat sense vida aquesta matinada al jardí d’una casa de Maçanet de la Selva. L’avís policial s’ha registrat a les 03:50 hores, quan un veí comunicada una agressió que s’estava produint al domicili, ubicat a la urbanització Residencial Park, concretament al carrer Empordà.

En arribar al lloc els agents han localitzat la víctima al jardí d’una casa de la localitat. El metge del SEM ha confirmat la mort d’aquesta persona. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’ha fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir les circumstàncies de la mort de l’home. L’autoritat judicial ha decretat el secret de sumari.

Port de Tarragona