Operació de Mossos contra una xarxa de tràfic de marihuana amb deu detencions i la troballa del cadàver d’un assassinat per la banda

En una nau del carrer del Molí d'Argentona s'ha trobat el cadàver. / GM

La troballa d’un cadàver, enterrat sota el terra d’una nau abandonada d’Argentona, ha estat l’actuació més important de la portada a terme avui per Mossos d’Esquadra a Catalunya. S’han dut a terme vuit registres a diferents localitats de Catalunya que han portat a la desarticulació d’una banda de traficants de marihuana a l’entorn de la qual s’hauria produït l’assassinat del trobat a Argentona. Els registres es van dur a terme a Barcelona, ​​Argentona, Terrassa, Cerdanyola, Vallirana, Pineda de Mar, Cerdanyola del Vallès, la Roca i Premià per ordre d’un jutjat de Granollers que va decretar el secret de sumari.

La víctima era un home desaparegut fa un any i que presumptament era un membre de la xarxa de traficants. Els Mossos van utilitzar sistemes de geolocalització dins de la nau abandonada per trobar les restes, que es trobaven a una profunditat superior a un metre i sota el formigó. La recerca del cos es va realitzar després d’una reconstrucció realitzada ahir a la tarda en què van participar tres dels arrestats.

Port de Tarragona