Els Mossos d’Esquadra detenen un conductor ebri que ha provocat un accident múltiple a l’autopista AP-7

La policia catalana ha detingut un conductor que ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia després de provocar un accident múltiple a l’autopista AP-7, a l’altura de Figueres. L’accident s’ha registrat a un quart d’aquest matí quan tres cotxes han topat provocant set ferits i obligant al tall de l’autopista en els dos sentits de la marxa, encara vint minuts després s’ha obert al trànsit la via en sentit nord . Els Mossos de Trànsit han desviat la circulació cap a la sortida 3 de l’autopista. Els ferits van ser traslladats a l’hospital Trueta de Girona.

El conductor va donar una taxa de 0,60 mg./L. en la prova d’alcoholèmia, que requereix una actuació penal. Per aquest motiu, ha estat traslladat a la comissaria de Mossos de Figueres, des d’on serà posat a disposició judicial en les pròximes hores.

Quatre dotacions de Mossos i sis dotacions Bombers de la Generalitat, han atès l’emergència, al costat de ambulàncies del SEM i dos helicòpters medicalitzats.

Port de Tarragona