Un mort i tres ferits en xocar un turisme i un camió, que s’ha incendiat a la plaça Cerdà de Barcelona

Foto: @antiradarcatala

Un mort i tres ferits és el balanç d’un accident de trànsit que s’ha registrat pocs minuts després de les vuit d’aquesta tarda a la Ronda del Mig de Barcelona, ​​en la seva sortida a la plaça Cerdà, segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat dues unitats avançades i una ambulància bàsica. Un turisme ha xocat contra un camió del servei de neteja, que s’ha incendiat. En el lloc on s’ha registrat l’accident s’observa un vehicle partit en dues meitats i el camió que a hores d’ara (21:50 h.) Es troba en flames. Els ferits presenten policontusions que no fan perillar per la seva vida. De moment, no s’ha informat oficialment de com s’ha produït l’accident, encara que sí se sap que la víctima mortal és el conductor del turisme. En l’accident també ha resultat afectat un motorista, que hauria rebut un cop com a conseqüència del desplaçament dels dos vehicles que han xocat.

Els Bombers han hagut de excarcerar el conductor mort, que ha quedat atrapat entre els ferros.

Un testimoni afirma a Twitter que s’han sentit dos cops forts i ha vist el camió aturat al semàfor de sortida del túnel. L’accident ha col·lapsat el trànsit de sortida de Badal. Els bombers -segons el testimoni- van començar a actuar uns deu minuts després de produir-se el xoc.

Port de Tarragona