Un mort i dos ferits greus en un accident ocorregut a la N-II, al terme de Capmany

Imagen de archivo / Imatge d'arxiu. / Foto Trànsit de la Generalitat

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que un home de nacionalitat romanesa ha mort aquesta matinada després que el vehicle en què viatjava com a passatger s’hagi sortit de la via, a la N-II, al seu pas pel terme municipal de Capmany, a la comarca gironina de l’Alt Empordà. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 5.18 hores i investiguen què va fer que es produís la sortida de la via del vehicle. En l’accident també van resultar ferides dues persones, que van ser traslladades a l’hospital de Figueres i l’hospital Trueta, a Girona. Quatre patrulles de Mossos, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques han participat en l’emergència.

Port de Tarragona