La Policia Nacional desmantella a la Part Alta de Tarragona una xarxa d’explotació sexual

Una imatge de la intervenció policial al pis de Tarragona. / CNP

La Policia Nacional han desmantellat a la Part Alta de Tarragona un pis on sis dones, totes estrangeres eren explotades sexualment, informa en un comunicat el cos policial. El prostíbul, estava regentat per tres membres d’una mateixa família de nacionalitat espanyola. Aquesta operació va ser realitzada amb la col·laboració de la Policia Local de Tarragona, els agents van fer diligentment la seva comesa en tot el referent a les ordenances municipals.

L’operació policial va permetre localitzar el pis utilitzat com prostíbul al cor del nucli antic de la ciutat de Tarragona gràcies a les investigacions dutes a terme per la Policia Nacional, en tenir notícies el mateix dels anuncis inserits en una gran quantitat de pàgines webs, en què s’anunciava l’activitat que es realitzava en aquest pis ara desmantellat.

Els detinguts, formaven part d’una organització criminal encapçalada per la mare, sent col·laboradors seu marit i el seu fill, tots ells de nacionalitat espanyola.
Es dóna la circumstància que dels tres detinguts esmentats, el pare va ser posat en llibertat directament després dels tràmits policials pertinents al tenir aquest l’edat de 83 anys i considerar-se que no es trobava en circumstàncies adequades per a romandre en aquestes dependències.

Als tres detinguts els se’ls imputen delictes relatius a la prostitució, tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual, contra els drets dels ciutadans estrangers, organització criminal i Llei d’Estrangeria, sent la mare i el fill posats a disposició de la autoritat judicial corresponent, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.

En el registre de l’habitatge, a més de documentació personal de les treballadores es va localitzar documentació relativa a l’activitat que allà es desenvolupava i la quantitat de 5.675 € en efectiu en diverses fraccions. L’operació ha estat desenvolupada per agents del Grup I de la Brigada d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona.

Port de Tarragona