Detingut per robar un furgó de la Policia Nacional en el moment en què ho tirava al mar

Moment en que recuperen el vehicle, que penjava del moll sobre el mar. / Foto: Diario de Avisos

Un home va ser detingut aquest matí a Santa Cruz de Tenerife instants abans que tirés al mar una furgoneta del Cos Nacional de Policia que havia robat prèviament, en circumstàncies que encara no han estat aclarides, publiquen els mitjans de Tenerife. El vehicle es trobava «penjant» de la dàrsena pesquera de Santa Creu. Diari d’Avisos publica que el robatori es va dur a terme de matinada i exposa dues hipòtesis: que la sostracció es va realitzar a la Comissaria de la Llacuna, tot i que també podria haver-la robat d’un taller mecànic. No s’ha ofert, de moment, cap comunicació oficial sobre el succés.

Port de Tarragona