Els Mossos d’Esquadra blinden la delegació del Govern a Tarragona davant manifestants independentistes

Foto: Arran

La delegació del Govern a Tarragona ha estat blindada aquesta tarda per efectius de la unitat ARRO dels Mossos d’Esquadra de manera preventiva davant una manifestació de l’esquerra independentista. El carrer Sant Francesc, on es troba l’edifici de la Generalitat, s’ha tallat amb tanques, al costat de les que s’han desplegat els efectius policials. Els manifestants protesten per l’actuació policial dels últims dies a Catalunya, especialment a Barcelona.

La manifestació no s’ha pogut dur a terme davant de la delegació davant el bloqueig del carrer i s’ha dut a terme fora del cordó policial. Durant la concentració s’ha llegit un manifest en què s’ha sol·licitat la dimissió de tot el Govern, al no complir amb la «voluntat de la gent».

Port de Tarragona