Una desena d’evacuats a Manresa per un esfondrament a un edifici de quatre plantes, que ha provocat un esvoranc

Foto: Policia Local de Manresa

Una desena de veïns d’una finca del carrer Codinella, a Manresa, han estat evacuats dels seus habitatges com a mesura preventiva després que es produís un esfondrament a l’edifici, de quatre plantes, informen Bombers de la Generalitat. El fet s’ha produït a dos quarts de sis d’aquesta tarda quan una part de la façana s’ha desprès i ha provocat un esvoranc que fa perillar l’estructura d’alguns pisos i, seguint els consells dels tècnics municipals s’ha recomanat l’evacuació.

En el succés no s’han registrat ferits. La Policia Local de Manresa ha tallat el trànsit en la Via Sant Ignasi i ha regulat la circulació per un sentit únic al carrer de Vidal i Barraquer, segons informa el cos policial. A banda de l’assistència policial al lloc dels fets, es manté en la zona tres dotacions de Bombers de la Generalitat. També es prohibeix el pas als vianants per tots els accessos al carrer Codinella.

Port de Tarragona