Carles Puigdemont, entre els candidats al Nobel de la Pau, segons publica la revista «Time»

Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat de Catalunya, figura com un dels candidats a guanyar el premi Nobel de la Pau 2018, que es coneixerà divendres que ve, segons publica el seminari Time. La prestigiosa revista situa al gironí com un dels possibles guanyadors del guardó en una llista en la qual es troba Donald Trump, el Papa Francesc, Kim Jong-un, entre d’altres.

Time parla de Puigdemont com el «líder del referèndum no oficial d’independència de Catalunya, que viu avui a l’exili a Bèlgica». Aquests candidats s’han extret de les apostes que han realitzat els britànics a les cases d’aposta. Una d’elles, Landbrokes, el situa entre els principals candidats, concretament es troba en quart lloc, tal com es pot veure en la seva pàgina web dedicada al Premi Nobel de la Pau ..

http://news.ladbrokes.com/politics/american-politics/trump-64-for-peace-prize-and-2020-election-following-singapore-summit.html

ACTUALITZACIÓ: El premi ha recaigut en el congolès  Mukwege i la iraní Murad, per combatre la violència sexual a les guerres.

Port de Tarragona