Detenen a l’estació d’autobusos de Saragossa al pres que va fugir de la presó de Zuera fa un mes

Benito Ortiz

Benito Ortiz Perea, el pres que va fugir quan tornava d’un examen mèdic a la presó de Zuera el passat 29 d’agost, ha estat detingut per agents de la Policia Nacional a l’estació d’autobusos de Saragossa. Una patrulla va observar un comportament estrany en un home a l’estació i es van acostar a sol·licitar la seva documentació. Ortiz es va mostrar dubtós i això va fer malpensar als policies que el van conduir a la comissaria, on es va comprovar la seva identitat i antecedents. La fuita es va produir de nit i va aconseguir treure les manilles després de baixar de l’ambulància en què tornava d’un centre sanitari.

 

La Guàrdia Civil alerta de la fugida d’un pres perillós quan era traslladat en ambulància a Saragossa

Port de Tarragona