Mor la noia que viatjava sobre el capó del cotxe que conduïa un jove sense carnet i ebri al Vendrell

Imatge facilitada per la Policia Local d'el Vendrell del moment en que la víctima és atesa al terra.

Una jove de 19 anys de Bellvei, a la província de Tarragona, ha mort a l’hospital de Bellvitge, a Barcelona, ​​on va ser ingressada divendres passat en estat crític després de sortir comiat del capó d’un cotxe sobre el qual viatjava per una urbanització de del Vendrell. El cotxe el conduïa un jove, veí de la mateixa localitat, que va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, on va donar un resultat de 1.0 g / l i conduïa sense carnet, per pèrdua de punts. El vehicle tampoc tenia l’assegurança obligatòria ni la ITV en vigor.

El succés va passar divendres, quan el conductor va perdre el control del vehicle i va xocar contra un cotxe aparcat, el que va provocar que la noia, que anava sobre el capó del cotxe, sortís comiat i es copegés contra la calçada, quedant malferida. El conductor va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i va passar la nit a la comissaria. Ara, s’haurà d’enfrontar a una acusació més greu relacionada presumptament amb un homicidi per imprudència.

Port de Tarragona