Dos ciclistes troben un conductor i tres ocupants adormits amb el vehicle parat enmig d’un stop de Sabadell

Els Mossos d’Esquadra informen avui d’un singular succés ocorregut en un encreuament proper a Sabadell, Barcelona: el conductor i tres ocupants d’una furgoneta van ser descoberts per dos ciclistes que passaven per la zona i que no donaven crèdit als seus ulls en veure que tots estaven adormits. El vehicle es trobava amb la seva part davantera envaint part de la calçada de la carretera cap Sentmenat, sobre un stop i amb el motor en marxa. Tot apunta que el conductor i els seus ocupants van caure rendits en el moment en què la furgoneta va parar.

Efectius de Mossos d’Esquadra van intentar despertar els ocupants, cosa que no va ser gens fàcil. El conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, concretament 0,66 mg / l. Es desconeix el temps que van romandre en aquesta situació, que no va provocar cap ferit, però sí un risc evident si el vehicle s’hagués desfrenat o hagués avançat fins a ocupar la carretera en una cruïlla en corba. La policia catalana va immobilitzar el vehicle i va denunciar el conductor.

 

Port de Tarragona