Un nen d’any i mig mor atropellat a Terrassa després de ser recollit de la llar d’infants per un familiar

En aquesta cruïlla del carrer Tramuntana i avinguda de Béjar va passar l'accident. / GM

Un nen d’un any i mig d’edat ha mort a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, on va ser traslladat després de ser atropellat en un carrer del barri de Can Tusell, a Terrassa. Els fets van passar ahir al matí quan la seva família el va anar a recollir a la guarderia. Pel que sembla, en un descuit, el nen es va desviar de la vorera en el moment en què passava un vehicle. Com a conseqüència del cop, el petit va resultar amb ferides greus que no va superar, ja que va morir hores després. El conductor del vehicle circulava a una velocitat permesa i va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia.

Port de Tarragona