Una conductora només pateix ferides lleus després de caure per un pont a Cambrils i ser excarcerada pels Bombers

Foto: Policía Local de Cambrils

Un accident greu s’ha saldat amb lesions lleus per la conductora d’un vehicle que ha saltat per un pont i caure a un barranc de Cambrils. El vehicle va quedar bolcat amb les rodes cap amunt i la dona al seu interior. La Policia Local de Cambrils, efectius sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i Bombers de la Generalitat van atendre l’emergència. Aquests últims van haver de excarcerar la conductora, que va quedar atrapada a l’interior del vehicle, que va quedar deformat.

El succés, que podria qualificar-se de miraculós, d’acord amb les seves conseqüències, s’ha produït minuts abans de les vuit del matí, quan la víctima ha perdut el control del vehicle al carrer Moragas i Barret, xocant contra la tanca protectora i precipitant al buit (uns 6 metres). La conductora ha estat traslladada a l’hospital Sant Joan de Reus, on ha quedat en observació.

Port de Tarragona