Un home ha matat la seva ex dona al carrer, ha atropellat la seva filla i s’ha suïcidat, a Sant Joan les Fonts

Els Mossos d’Esquadra han trobat el cos sense vida de l’home, d’uns cinquanta anys, que ha matat de diversos trets la seva ex dona i ha atropellat la filla de tots dos a la localitat gironina de Sant Joan les Fonts, segons diverses fonts. Després de l’homicidi, s’ha donat a la fuga en un vehicle. Durant la seva fugida, ha atropellat a la seva filla, d’uns vint anys, que era testimoni dels fets amb la seva germana, menor d’edad. La jove ha resultat ferida greu i ha estat evacuada a l’hospital Josep Trueta de la capital gironina. El succés s’ha produït minuts després de les quatre d’aquesta tarda a l’avinguda Cisteller. La policia catalana havia activat un dispositiu per localitzar el fugit.

 

Port de Tarragona