Seat Tarraco, el SUV més gran de la marca, es passeja pel Saló de París per primera vegada

Seat ha estrenat davant el gran públic la seva última creació en el món SUV, el Seat Tarraco, el vehicle més gran de la marca. El Tarraco ha desembarcat a la ciutat de París juntament amb les últimes novetats de la signatura de Martorell. Coincidint amb el saló de l’automòbil de la capital francesa, que va obrir les portes al públic el dijous, Seat estrena dues pop-up stores per integrar els nous models en els carrers de la capital francesa i acostar-los als seguidors de la marca.

El nou SUV de SEAT representa l’entrada de la marca a la categoria dels tot camí de fins a 7 seients. Presentat a Tarragona el 18 de setembre, el Tarraco mostra la direcció que seguirà el nou disseny dels futurs vehicles de la companyia. Situat al capdavant de la família SUV de Seat el Tarraco destaca pel seu disseny i funcionalitat, esportivitat i confort, accessibilitat i qualitat, i tecnologia i emoció. Tots els seus motors incorporen injecció directa, turbocompressor i la tecnologia Start & Stop, amb potències d’150 i 190 CV.

El president de SEAT, Luca de Meo, ha afirmat que «París és l’escenari perfecte per presentar al públic les nostres últimes propostes, com el Tarraco i el Arona TGI. Fins a l’any 2020 anem a llançar un cotxe nou cada sis mesos, el que suposa un repte per a la companyia i també una oportunitat per demostrar el potencial de SEAT. Volem estar encara més a prop de la gent i per això hem portat els nostres cotxes al seu lloc natural, els carrers d’una ciutat «.

Port de Tarragona