Un londinenc, declarat culpable d’intentar assassinar a dos homes empenyent-los a les vies del metro

Paul Crossley / Foto: British Transport Police

Un londinenc de 46 anys va ser condemnat ahir per dos intents d’assassinat, ja que va empènyer a dos homes a les vies del metro de Londres, informa la Policia de Transports britànica. En el primer dels casos, ocorregut a l’estació de Marble Arch, la víctima tenia 91 anys i va patir ferides greus en caure des de l’andana instants abans d’entrar al comboi. Va poder ser salvat per un altre viatger, Riad El Hussani. El segon cas va ocórrer en Totthenham Court Road, on qui va caure a les vies era un jove de 23 anys, que va poder restablir l’equilibri per evitar caure a les vies. Els fets van passar la tarda del passat 27 d’abril. No s’ha informat del motiu pel qual el condemnat actuava d’aquesta manera.

El condemnat, Paul Crossley, va poder ser detingut a l’estació de Crossley gràcies a la intervenció dels passatgers de l’estació, que el van retenir fins que va arribar la policia.

Port de Tarragona