Dos individus tirotegen a diverses persones en un bar de Tolosa causant un mort i dos ferits greus

Dos individus encaputxats sota un casc de motocicleta han irromput en un bar de Tolosa i han matat a un dels clients de l’establiment. Dues persones més van resultar ferides de gravetat en un fet el mòbil encara es desconeix. Els dos homes armats es van donar a la fuga sobre una moto cap a les cinc de la tarda, hora en què es va produir el fet. El mort tenia 35 anys. Pel que sembla, els individus van disparar primer als que ocupaven la terrassa i posteriorment van perseguir als que van fugir evitant les bales cap a l’interior de l’establiment.

El fet ha ocorregut al barri del Papus de la ciutat francesa. La policia ha acordonat el lloc, proper a una escola i una llar d’infants, on sol haver mares i pares que porten o recullen als nens.

Port de Tarragona