La companyia alemanya Sono Motors crea un vehicle elèctric solar que es autorrecàrrega

Si vostè és dels que fa pocs quilòmetres cada dia, per exemple, des de Sants a Glories a Barcelona, ​​o des de Tarragona a Reus, aquest cotxe de l’empresa alemanya Sono Motors podria estalviar treure cables del maleter per endollar, ja que es autocarrega el suficient com per fer 30 quilòmetres cada dia. Això representaria, simplement, que vostè podria utilitzar el seu vehicle «gratis». La seva autonomia total és d’uns 250 quilòmetres, a través del seu bateria de 37 kw. que es carrega com qualsevol vehicle elèctric. El secret d’aquest turisme innovador es troba en el seu exterior, ja que s’ha recobert de panells solars integrats de forma discreta tant sostre com portes i part posterior.

I vostès segurament ja hauran pensat que es tractarà d’un cotxe d’un preu inabastable. Doncs no, el seu preu rondarà els 16.000 euros, clar que s’ha d’adquirir la bateria a part, el que significarà pagar uns 4.000 euros més. Més o menys el preu que té un dels vehicles elèctrics bàsics que es venen a Espanya o la meitat del que pot costar un marques de prestigi.

Hi ha altres elements que fan singular a aquesta creació de Sono Motors, una companyia que té uns dos anys d’història, com són un filtre de molsa (com el que poden trobar al camp) i que dóna un curiós aspecte «verd» a l’quadre de comandament.

Port de Tarragona