Un jutge ordena interrogar a vuit Mossos d’Esquadra en detectar-se que falta droga en els dipòsits de Sabadell

Vuit mossos d’esquadra, entre els quals es troba una sergent i dos facultatius, hauran de declarar davant el jutjat d’Instrucció número 5 de Sabadell que va obrir una investigació com a conseqüència de la desaparició d’algunes petites quantitats de droga dels dipòsits de Mossos. Les quantitats que falten van des quantitats molt petites fins a centenars.

El cas s’investiga actualment pel Cos Nacional de Policia, encara que inicialment el jutge ho va ordenar als mateixos Mossos. De fet, en les últimes setmanes ja s’ha pres declaració a agents de Sabadell. La diferència en el pes d’alguns partides que se cita en els informes quan van arribar a la comissaria i la quantitat actual és el motiu de l’obertura de la investigació policial i judicial.

Port de Tarragona