Angoixant rescat de dues dones que l’aigua ha arrossegat sota un cotxe al centre de Tarragona (Vídeo)

Dues dones van ser arrossegades per l’aigua a l’avinguda dels Països Catalans de Tarragona aquesta tarda i van quedar sota un cotxe. Totes dues van quedar sota l’aigua atrapades en els baixos del cotxe fins que els bombers, que es trobaven en un servei en un col·legi proper, han acudit al lloc i han pogut treure-les amb dificultat. Després de ser rescatades per Guàrdia Urbana i Bombers, han efectuat tasques de reanimació fins a l’arribada dels serveis del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Una d’elles, una jove de 21 anys, va ingressar a l’hospital, mentre que l’altra dona atrapada sota el vehicle ho va ser de caràcter lleu.

Pel que sembla, una motocicleta ha estat arrossegada per l’aigua i una de les víctimes ha estat arrossegada amb ella sota el cotxe. La segona afectada va acudir a socórrer la jove al veure que era arrossegada per l’aigua. Les dues van patir la mateixa sort.

Port de Tarragona