Ja són nou els morts, tres els ferits i 28 els desapareguts per les pluges a la localitat mallorquina de Sant Llorenç

@InfoMeteoTuit

Cinc persones han perdut la vida a la localitat mallorquina de Sant Llorenç des Cardassar, que entre la tarda d’ahir i aquesta nit ha sofert una enorme tromba d’aigua, l’equivalent al que plou a París en cinc mesos. A més dels morts, hi ha tres ferits i es tem per 28 desapareguts en un municipi que es troba incomunicat per carretera ia l’espera de l’arribada de la Unitat Militar d’Emergència, que acudeix a la crida de la presidenta de Balears, que aquesta nit va sol·licitar ajuda al Govern. S’han evacuat un centenar de veïns i una trentena ha passat la nit en un pavelló esportiu de Manacor. Es van tallar una desena de carreteres i els nens avui no assistiran a classe.

12 H AMPLIACIÓ: Dos cadàvers trobats a Artà i S’Illot eleven a vuit els morts per les pluges. Són dos homes.

13.30 H. – 112 Balears informa de la troballa d’una nova víctima mortal. Ja són NOU els morts a causa de la tromba.

14. H. Ultima Hora de Mallorca publica que la Guàrdia Civil busca 28 persones desaparegudes, entre elles una mare i una filla.

Port de Tarragona