L’Audiència Nacional processa dos membres de la cèl·lula gihadista de Ripoll i un tercer, el ferit a Alcanar, com a col·laborador de l’17A

Mohamed Houli, que resultó herido en el chalet de Alcanar.

Driss Oukabir, Mohammed Houli Chemial, el ferit en l’explosió d’Alcanar, i Said Ben Iazza han estat processats per l’Audiència Nacional, en el cas que instrueix el magistrat Fernando Andreu, segons l’acte de procesimiento que s’ha conegut avui. Andreu considera que pertanyien a un grup radicalitzat el seu objectiu era atemptar contra el món occidental. Els dos primers se’ls considera membres de la cèl·lula de Ripoll vinculada amb el yijadismo i Ben Iazza, ho és en concepte de col·laborador. Els tres processats són a la presó des que van ocórrer els atemptats de Barcelona i Cambrils. Oukabir i Houli s’hauran d’enfrontar a les acusacions per fabricació, tinença i explosius i estralls en grau de temptativa i integració en organització terrorista. Al tercer, Iazza, se’l considera col·laborador en una organització terrorista.

12 H. AMPLIACIÓ: Dos cadàvers trobats a Artà i S’Illot eleven a vuit els morts per les pluges. Són dos homes.

Port de Tarragona