Un violador que actua de nit, i que ja ha comès cinc agressions sexuals, causa l’alarma a Olot

archivo / arxiu

La policia catalana busca un home que en els últims mesos ha actuat als carrers de la població gironina d’Olot i que seria el causant de cinc agressions sexuals, una d’elles amb penetració. Es tracta d’un individu que podria tenir una edat entre la vintena i la trentena i d’aspecte llatí. Els atacs s’han dut a terme en els mesos d’agost, setembre i octubre. Entre les víctimes es troben dones d’edat avançada, fins i tot octogenàries. En el cas de la violació, aquesta es va produir durant una cita acordada amb una dona, que va ser penetrada malgrat la seva negativa.

El fet que actuï de nit i en llocs poc visibles on sol acorralar les víctimes per realitzar tocaments, fa difícil la seva identificació.

Port de Tarragona