Els Mossos detenen a Cunit a una dona com a presumpta autora d’un homicidi comès al Vendrell

Archivo / Arxiu

El Grup Especial d’Intervenció dels Mossos d’Esquadra han detingut a Cunit a una dona com a presumpta autora de l’assassinat de la seva parella en un domicili del Vendrell, informa el canal 324. La informació oficial que facilita la policia catalana, més prudent en detalls a causa de la investigació encara oberta, parla de l’arrest d’una persona al Baix Penedès per la mort violenta d’un home. El succés va tenir lloc a dos quarts de la nit d’ahir, quan els Mossos van rebre un avís que en una casa del Vendrell jeia un home malferit. Els agents van acudir al domicili indicat i, efectivament, van trobar a un home en estat crític. Els intents per reanimar la víctima van ser infructuosos i finalment va morir.

Segons les mateixes fonts, l’homicidi es va cometre d’un tret d’escopeta i la presumpta autora va fugir per refugiar-se a casa d’un familiar. Un amic de la víctima va ser el que va avisar la Policia del fet.

Port de Tarragona