Mor un guàrdia civil d’un tret després de detenir el vehicle d’un sospitós, que es va donar a la fuga a Granada

El tiroteig es va produir aquesta matinada a la localidad de Huétor Vega, a Granada. / GM

Un agent de la Guàrdia Civil ha mort en un centre hospitalari després de rebre un tret a l’abdomen aquesta matinada a la localitat granadina de Huétor Vega. El guàrdia civil va ser ingressat en estat molt greu sobre les cinc de la matinada, quan s’hauria produït el tret per part d’un individu que es va donar a la fuga després disparar-li. Pel que sembla, s’havia produït un robatori i s’havia identificat el vehicle com el que ocupaven els presumptes autors. La patrulla que ocupava el mort, destinat al lloc de la Zubia, va aturar el cotxe sospitós, del qual va baixar l’autor del tret i es va iniciar un tiroteig en el qual es va produir el tret mortal. S’ha identificat a l’autor, que es busca a través d’un dispositiu policial que ocupa carrers i carreteres de la zona.

ACTUALITZACIÓ:

  • El presumpte autor del tret mortal ha estat detingut, segons informa AUGC Guàrdia Civil.
  • La víctima, José Manuel Arcos, de 47 anys, estava casat i tenia dos fills.
  • Havia estat destinat al puesto de Valls i a la plana major de la Compañía de Valls anteriorment.
Port de Tarragona