Un detingut per l’incendi que ha causat 18 ferits en un edifici del carrer Aragó de Barcelona

La calle ha quedado cortada durante el tiempo que han durado los trabajos de extinción y evacuación de intoxicados. / Foto: Gerard Miravall

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor d’un incendi que s’ha registrat en un edifici del carrer Aragó de Barcelona. La policia catalana investiga els fets que han portat a haver de hospitalitzar 18 persones, afectades per la inhalació de fum, entre els quals es troben dos bombers. Dos dels afectats es troben en situació molt greu. El succés s’ha produït a les cinc i mitja de la matinada al número 209 del cèntric carrer barceloní i han participat en la seva extinció 11 dotacions de Bombers de Barcelona.

El foc s’ha iniciat a l’entresòl per causes que s’estan investigant i ha obligat a evacuar tot l’edifici. El Centre d’Emergències de Barcelona allotjarà als veïns que ho necessitin.

Nou ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) han realitzat una trentena d’assistències al lloc dels fets i ha traslladat als divuit afectats.

Port de Tarragona