Les pluges provoquen múltiples problemes a les carreteres del sud de Tarragona

Una calle de Alcanar durante las lluvias de esta tarde. / Foto: Silvia Redón

Cinc carreteres del sud de Tarragona es troben tallades a conseqüència de les pluges que s’han registrat la tarda-nit d’avui, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Els talls es registren a la N-340 entre Alcanar i Amposta, també s’ha hagut de tallar per inundació la carretera TV-3318 fins a Alcanar, la T-331 en direcció a Santa Bàrbara, la T-332 en direcció a Vinaròs i la C-12 des d’Amposta fins a Tortosa. A conseqüència d’aquest últim tall, hi ha retencions a la C-12 a Tortosa ia la TV-3313 a Ulldecona, en direcció La Galera.

Les Terres de l’Ebre pateixen especialment aquesta tromba en zones que han recollit fins a 250 litres de pluja per metre quadrat, quantitat que s’ha registrat en els Ports. A Ulldecona s’han recollit més de 153 l / m2. En Alcanar, la xifra ha arribat als 235 l / m2., A Mas de Barberans la xifra és de 144 l / m2. i quantitats, encara que altes, més habituals com Horta de Sant Joan (109) i la zona de Sant Carles de la Ràpita (103).

Port de Tarragona