Mor una dona a Calella a conseqüència dels cops de tres lladres que robaven el seu hort

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies que van portar a la mort d’una dona de nacionalitat holandesa que va morir a conseqüència de les ferides que li van produir tres individus que robaven al seu hort de Calella. La dona, de 65 anys, es trobava amb el seu marit al domicili familiar la nit del 11 d’octubre, quan van sorprendre als tres intrusos que, en veure descoberts, van atacar al matrimoni amb eines de jardineria. La víctima va quedar ferida molt greu i va ser traslladada a un centre sanitari on va morir l’endemà de l’atac, el 12 d’octubre. Les ferides que va patir el seu marit van ser de menor gravetat. Els tres presumptes homicides van fugir i la policia catalana ha obert una investigació en la seva recerca. La instrucció del cas es troba en mans del Jutjat d’Instrucció d’Arenys de Mar.

Port de Tarragona